Aanvraag kort verzuim / bijzonder verlof

Als je als payroll- of uitzendkracht onder werktijd andere verplichtingen hebt, kun je onder bepaalde omstandigheden betaald verlof krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een doorbetaalde vrije dag voor een bruiloft, voor de geboorte van een zoon/dochter, voor een verhuizing of voor een begrafenis, maar ook als je onverwacht onder werktijd naar de dokter of de tandarts moet. Wij noemen dat kort verzuim / bijzonder verlof (KV/BV).

Het hangt van het soort contract af of je (volledig) wordt doorbetaald. In onze CAO tref je de voorwaarden met betrekking tot KV/BV. Klik hier voor onze CAO.

Ten behoeve van een complete dossiervorming, zouden wij je bij een KV/BV aanvraag willen verzoeken om een bewijs te uploaden en mee te zenden (geboortekaart, trouwkaart, rouwkaart, doktersverklaring, verwijsbrief, afsprakenkaart, verhuiskaart, etc.). Wij dienen namelijk te beschikken over een onderbouwing van de reden van de verlofaanvraag en de tijdsduur.

Let op: de aanvraag dient tijdig bij ons te zijn ingediend.
i
Hier graag een bewijsstuk uploaden
i
Optioneel
i
Optioneel
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden
Overname Rubes Personeelsdiensten door Janssen Interim Services

Janssen Interim Services is verheugd u te kunnen mededelen dat deze de krachten heeft gebundeld met Rubes Personeelsdiensten en verder zal gaan onder de naam van eerstgenoemde. Janssen Interim Services wil haar positie verder verstevigen en daarbij is de samenwerking een vervolgstap in de groeistrategie die is ingezet binnen de onderneming.

Directeur Martijn van der Laan verklaart:
"Janssen Interim Services is een stabiele intermediair in de techniek & industrie branche. Om deze positie verder te verstevigen, zijn volop nieuwe innovaties in gang gezet binnen Janssen Interim Services. Wij willen ons anders dan andere bureaus in de markt vestigen. Door de krachten van Rubes Personeelsdiensten en Janssen Interim Services te bundelen en door te gaan als één sterk merk, zijn wij ervan overtuigd dat onze komende, nader te introduceren innovaties beter overgebracht kunnen worden bij onze relaties."

De huidige medewerkers van Rubes Personeelsdiensten zijn inmiddels bij Janssen Interim Services aangesloten en vanaf heden gevestigd in het pand aan de Koopmanslaan 27/B, 7005 BK te Doetinchem.

Janssen Payroll Services blijft als landelijk payroll dienstverlener actief en zal onderdeel blijven van de organisatie.

Contactpersoon Janssen Interim Services:
Martijn van der laan / mvdl@jansseninterimservices.nl / 0314 - 374940.