Hulp op afstand

Kom je er even niet uit bij bijvoorbeeld het registreren van je gewerkte uren? Wij helpen je graag verder door even met je mee te kijken op je computer. Download hiervoor het programma (Teamviewer) via onderstaande button.    

Hoe werkt Teamviewer precies?

Als je vragen hebt met betrekking tot het online doorgeven van je uren, declaraties, etc., neem dan contact op met ons via telefoonnummer: 0314-393902.

Onze medewerker zal je vragen om Teamviewer te downloaden en vervolgens een aantal codes met je uit te wisselen ter verificatie;

De verbinding zal hierna worden gemaakt en onze medewerker kan je computer 'overnemen' om met je mee te kijken en om het probleem op te lossen

Veiligheid

Elke keer als je de verbinding verbreekt, of het programma opstart, wordt er een nieuw wachtwoord aangemaakt. Wij kunnen dus maar eenmalig inloggen met een bepaald wachtwoord.

Als je ons in de toekomst toegang tot dezelfde computer wilt geven, hoef je alleen het gedownloade programma opnieuw op te starten en je ID en een nieuw wachtwoord aan ons door te geven.

TeamViewer behoort tot de veel gebruikte support software en wordt onder andere gebruikt door instellingen als de VN, Porsche, Canon, Philips en Microsoft. Voor meer informatie over dit programma, klik hier.

Contact Wens je meer informatie over het onderwerp op deze pagina te ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

captcha

rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden
Overname Rubes Personeelsdiensten door Janssen Interim Services

Janssen Interim Services is blij u te kunnen meedelen zij de krachten heeft gebundeld met Rubes Personeelsdiensten en verder zal gaan onder de naam Janssen Interim Services.

Janssen Interim Services is een stabiele intermediair in de techniek & industrie branche. Om deze positie verder te verstevigen, zijn volop nieuwe innovaties in gang gezet binnen Janssen Interim Services. Wij zijn er van overtuigd dat wij door de krachten van Rubes Personeelsdiensten en Janssen Interim Services te bundelen, door te kunnen gaan als één sterk merk.

De huidige medewerkers van Rubes Personeelsdiensten zijn inmiddels bij Janssen Interim Services aangesloten en vanaf heden gevestigd in het pand aan de Koopmanslaan 27/B, 7005 BK te Doetinchem. De website is: www.jansseninterimservices.nl

Janssen Payroll Services blijft als landelijk payroll dienstverlener actief en zal onderdeel blijven van de organisatie.

Contactgegevens Janssen Interim Services:
info@jansseninterimservices.nl / 0314 - 374940.