Uitzenden

Met name in vakantieperioden, bij ziekte van vast personeel of een fluctuerende productie, is de behoefte aan tijdelijk personeel groot. Het inlenen van flexkrachten op uitzendbasis brengt een aantal voordelen voor u met zich mee. Flexibiliteit, kostenbesparing, gemak en het vermijden van risico’s.

Rubes Personeelsdiensten beschikt over een uitgebreid netwerk van potentiële uitzendkrachten die sterk zijn in het zogenaamde ‘doen-werk’. Uitvoerende medewerkers tot MBO+ niveau in diverse branches. Het zijn uitzendkrachten die we kennen, die regelmatig voor ons werken en waarvan we weten dat ze een waardevolle aanvulling zijn op uw organisatie. Door onze contacten kunnen we direct gehoor geven aan uw personeelsvraag en zorgen we ervoor dat er voldoende uitzendkrachten beschikbaar zijn. Wilt u weten wat we specifiek voor úw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag kennis met u.

De afspraken met de flexkracht worden vastgelegd in de CAO voor Uitzendkrachten en de individuele arbeidsovereenkomst en de afspraken met u, als opdrachtgever, in de Algemene Voorwaarden voor het ter beschikking stellen van uitzendkrachten.

Contact Wenst u meer informatie over het onderwerp van deze pagina te ontvangen? Vult u dan alstublieft onderstaand formulier in. Wij nemen dan op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.


captcha

Snel naar
Meld uw vacature vacature uploaden Meld uw vacature en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

vacature aanmelden
Overname Rubes Personeelsdiensten door Janssen Interim Services

Janssen Interim Services is blij u te kunnen meedelen zij de krachten heeft gebundeld met Rubes Personeelsdiensten en verder zal gaan onder de naam Janssen Interim Services.

Janssen Interim Services is een stabiele intermediair in de techniek & industrie branche. Om deze positie verder te verstevigen, zijn volop nieuwe innovaties in gang gezet binnen Janssen Interim Services. Wij zijn er van overtuigd dat wij door de krachten van Rubes Personeelsdiensten en Janssen Interim Services te bundelen, door te kunnen gaan als één sterk merk.

De huidige medewerkers van Rubes Personeelsdiensten zijn inmiddels bij Janssen Interim Services aangesloten en vanaf heden gevestigd in het pand aan de Koopmanslaan 27/B, 7005 BK te Doetinchem. De website is: www.jansseninterimservices.nl

Janssen Payroll Services blijft als landelijk payroll dienstverlener actief en zal onderdeel blijven van de organisatie.

Contactgegevens Janssen Interim Services:
info@jansseninterimservices.nl / 0314 - 374940.