Werving & Selectie

Rubes Personeelsdiensten bemiddelt in de meest uiteenlopende banen in alle marktsectoren. Wij bieden u een unieke dienst: werving & selectie van ‘doeners’. Uitvoerende medewerkers (met werkervaring) tot MBO+ niveau in diverse branches.

Werving & selectie via Rubes Personeelsdiensten
Verzorgt Rubes Personeelsdiensten de werving en selectie, dan durven we best te beweren dat we kandidaten net zo zorgvuldig screenen en evalueren als u. Zo zijn we in staat om een optimale match te maken tussen uw wensen en die van de kandidaat. Dit door onze ruime ervaring en de beschikkining over een uitgebreid netwerk van potentiële werknemers. Hieruit kunnen we een speciale selectie maken van kandidaten die graag een (andere) vaste baan willen. Gemotiveerde kandidaten die sterk zijn in het zogenaamde ‘doen-werk’. Uitvoerende medewerkers tot MBO+ niveau in diverse branches die  vaak in de praktijk hun waarde al hebben bewezen. Kandidaten die we kennen, waar we van op aan kunnen en waarvan we weten dat ze een goede aanvulling zijn op uw organisatie.

 

Contact Wenst u meer informatie over het onderwerp van deze pagina te ontvangen? Vult u dan alstublieft onderstaand formulier in. Wij nemen dan op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.


captcha

Snel naar
Meld uw vacature vacature uploaden Meld uw vacature en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

vacature aanmelden