Werving & Selectie

Rubes Personeelsdiensten bemiddelt in de meest uiteenlopende banen in alle marktsectoren. Wij bieden u een unieke dienst: werving & selectie van ‘doeners’. Uitvoerende medewerkers (met werkervaring) tot MBO+ niveau in diverse branches.

Werving & selectie via Rubes Personeelsdiensten
Verzorgt Rubes Personeelsdiensten de werving en selectie, dan durven we best te beweren dat we kandidaten net zo zorgvuldig screenen en evalueren als u. Zo zijn we in staat om een optimale match te maken tussen uw wensen en die van de kandidaat. Dit door onze ruime ervaring en de beschikkining over een uitgebreid netwerk van potentiële werknemers. Hieruit kunnen we een speciale selectie maken van kandidaten die graag een (andere) vaste baan willen. Gemotiveerde kandidaten die sterk zijn in het zogenaamde ‘doen-werk’. Uitvoerende medewerkers tot MBO+ niveau in diverse branches die  vaak in de praktijk hun waarde al hebben bewezen. Kandidaten die we kennen, waar we van op aan kunnen en waarvan we weten dat ze een goede aanvulling zijn op uw organisatie.

 

Contact Wenst u meer informatie over het onderwerp van deze pagina te ontvangen? Vult u dan alstublieft onderstaand formulier in. Wij nemen dan op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.


captcha

Snel naar
Meld uw vacature vacature uploaden Meld uw vacature en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

vacature aanmelden
Overname Rubes Personeelsdiensten door Janssen Interim Services

Janssen Interim Services is blij u te kunnen meedelen zij de krachten heeft gebundeld met Rubes Personeelsdiensten en verder zal gaan onder de naam Janssen Interim Services.

Janssen Interim Services is een stabiele intermediair in de techniek & industrie branche. Om deze positie verder te verstevigen, zijn volop nieuwe innovaties in gang gezet binnen Janssen Interim Services. Wij zijn er van overtuigd dat wij door de krachten van Rubes Personeelsdiensten en Janssen Interim Services te bundelen, door te kunnen gaan als één sterk merk.

De huidige medewerkers van Rubes Personeelsdiensten zijn inmiddels bij Janssen Interim Services aangesloten en vanaf heden gevestigd in het pand aan de Koopmanslaan 27/B, 7005 BK te Doetinchem. De website is: www.jansseninterimservices.nl

Janssen Payroll Services blijft als landelijk payroll dienstverlener actief en zal onderdeel blijven van de organisatie.

Contactgegevens Janssen Interim Services:
info@jansseninterimservices.nl / 0314 - 374940.