Werken via ons

 

Solliciteren op een vacature

Als je online solliciteert bekijken we of we je uitnodigen voor een gesprek op onze vestiging om de sollicitatieprocedure verder in te gaan, of om je te vertellen dat de vacature niet passend genoeg is. In het laatste geval kunnen we in overleg op zoek gaan naar een vacature die wel goed bij jou past. Vanuit iedere vacature kan direct gesolliciteerd worden. Na het invullen van je gegevens komt je aanvraag meteen bij de juiste contactpersoon terecht. Hij of zij zal binnen een aantal werkdagen contact met je opnemen om aan te geven of er mogelijkheden zijn.

Open sollicitatie

Naast reageren op specifieke vacatures kun je ook een open sollicitatie versturen. We nemen je gegevens dan op in ons bestand en zullen je uitnodigen voor een intakegesprek op het moment dat we wellicht mogelijkheden voor je hebben. Probeer in alle gevallen zo volledig mogelijk te zijn bij het invullen van je gegevens. Hoe meer wij van je weten, hoe groter de kans dat we een goed passende baan voor je vinden.

Contact Wens je meer informatie over het onderwerp op deze pagina te ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

captcha

rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden
Overname Rubes Personeelsdiensten door Janssen Interim Services

Janssen Interim Services is blij u te kunnen meedelen zij de krachten heeft gebundeld met Rubes Personeelsdiensten en verder zal gaan onder de naam Janssen Interim Services.

Janssen Interim Services is een stabiele intermediair in de techniek & industrie branche. Om deze positie verder te verstevigen, zijn volop nieuwe innovaties in gang gezet binnen Janssen Interim Services. Wij zijn er van overtuigd dat wij door de krachten van Rubes Personeelsdiensten en Janssen Interim Services te bundelen, door te kunnen gaan als één sterk merk.

De huidige medewerkers van Rubes Personeelsdiensten zijn inmiddels bij Janssen Interim Services aangesloten en vanaf heden gevestigd in het pand aan de Koopmanslaan 27/B, 7005 BK te Doetinchem. De website is: www.jansseninterimservices.nl

Janssen Payroll Services blijft als landelijk payroll dienstverlener actief en zal onderdeel blijven van de organisatie.

Contactgegevens Janssen Interim Services:
info@jansseninterimservices.nl / 0314 - 374940.