Loonbelastingverklaring

Loonheffingskorting wel of niet laten toepassen?
De loonheffingskorting geeft je een korting op de te betalen loonbelasting. Je houdt hierdoor bij salarisbetaling meer nettoloon over dan wanneer je deze korting niet laat toepassen. De loonheffingskorting mag maar door één werkgever of uitkeringsinstantie worden toegepast.

Ontvang je een uitkering (bijvoorbeeld WW, WAO of AOW) dan wordt daar de loonheffingskorting al toegepast. Je geeft dan bij ons aan wij de loonheffingskorting niet moeten toepassen. Heb je geen andere baan of ontvang je geen uitkering? Dan geef je bij ons aan dat wij de loonheffingskorting wel moeten toepassen. Het wordt aangeraden om de loonheffingskorting toe te laten passen bij de werkgever of uitkerende instantie waar je het hoogste bruto-inkomen ontvangt.

 

Meer informatie over loonheffingskortingen en loonbelasting, vind je hier.

 

Wil je voor jouw beeldvorming een blanco loonbelastingverklaring inzien, klik dan hier.
Deze loonbelastingverklaring hoeft hier niet te worden ingevuld en dient puur ter kennisgeving!

Contact Wens je meer informatie over het onderwerp op deze pagina te ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

captcha

rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden
Overname Rubes Personeelsdiensten door Janssen Interim Services

Janssen Interim Services is blij u te kunnen meedelen zij de krachten heeft gebundeld met Rubes Personeelsdiensten en verder zal gaan onder de naam Janssen Interim Services.

Janssen Interim Services is een stabiele intermediair in de techniek & industrie branche. Om deze positie verder te verstevigen, zijn volop nieuwe innovaties in gang gezet binnen Janssen Interim Services. Wij zijn er van overtuigd dat wij door de krachten van Rubes Personeelsdiensten en Janssen Interim Services te bundelen, door te kunnen gaan als één sterk merk.

De huidige medewerkers van Rubes Personeelsdiensten zijn inmiddels bij Janssen Interim Services aangesloten en vanaf heden gevestigd in het pand aan de Koopmanslaan 27/B, 7005 BK te Doetinchem. De website is: www.jansseninterimservices.nl

Janssen Payroll Services blijft als landelijk payroll dienstverlener actief en zal onderdeel blijven van de organisatie.

Contactgegevens Janssen Interim Services:
info@jansseninterimservices.nl / 0314 - 374940.