De geschiedenis van Rubes Personeelsdiensten

De basis voor Rubes Personeelsdiensten B.V. ontstond in 2007 bij de ondernemer Besseling uit Steenderen, die voor zijn eigen metselbedrijf regelmatig gebruik maakte van uitzendkrachten. Van meerdere bedrijven vernam hij dat er behoefte bestond aan flexibel personeel. Het idee om een uitzendorganisatie te beginnen, was hiermee geboren. Besseling zocht contact met de heer Veer, die veel kennis en ervaring op het gebied van “uitzendland” bezat. De heer Veer trad op als adviseur en gezamenlijk werkten zij het ondernemersplan uit.  Op 21 november 2007 werd Rubes Personeelsdiensten opgericht.

In 2011, op 6 december, nam de heer Wolters het personeelsbureau over van de heer Veer. Jos Wolters is thans directeur van Rubes Personeelsdiensten. 

Contact Wens je meer informatie over het onderwerp op deze pagina te ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

captcha

rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden
Overname Rubes Personeelsdiensten door Janssen Interim Services

Janssen Interim Services is verheugd u te kunnen mededelen dat deze de krachten heeft gebundeld met Rubes Personeelsdiensten en verder zal gaan onder de naam van eerstgenoemde. Janssen Interim Services wil haar positie verder verstevigen en daarbij is de samenwerking een vervolgstap in de groeistrategie die is ingezet binnen de onderneming.

Directeur Martijn van der Laan verklaart:
"Janssen Interim Services is een stabiele intermediair in de techniek & industrie branche. Om deze positie verder te verstevigen, zijn volop nieuwe innovaties in gang gezet binnen Janssen Interim Services. Wij willen ons anders dan andere bureaus in de markt vestigen. Door de krachten van Rubes Personeelsdiensten en Janssen Interim Services te bundelen en door te gaan als één sterk merk, zijn wij ervan overtuigd dat onze komende, nader te introduceren innovaties beter overgebracht kunnen worden bij onze relaties."

De huidige medewerkers van Rubes Personeelsdiensten zijn inmiddels bij Janssen Interim Services aangesloten en vanaf heden gevestigd in het pand aan de Koopmanslaan 27/B, 7005 BK te Doetinchem.

Janssen Payroll Services blijft als landelijk payroll dienstverlener actief en zal onderdeel blijven van de organisatie.

Contactpersoon Janssen Interim Services:
Martijn van der laan / mvdl@jansseninterimservices.nl / 0314 - 374940.